Wij zijn een logistieke dienstverlener en kunnen u een compleet pakket aanbieden, zowel Transport, Warehousing en pickorderdiensten.

Dit houdt o.a. in dat we Transporten verzorgen, zowel nationaal als internationaal met het meest moderne materiaal (trailer's met een binnenhoogte van minimaal 2,87 meter binnenwerks, welke bij het laden en lossen vergroot kunnen worden met 30 cm om op een schadevrije manier de goederen te laden/lossen) die uiteraard voldoen aan alle kwaliteit's en veiligheidseisen.

Daarbij hebben we een volledig geïsoleerde overdekte loods van ruim 5500 Cbm, ca.1500 Europallet's, met meerdere laad en los docks + een zijdelings laadbordes waarmee lengtes van dertien meter direct in en uit de loods geladen c.q gelost kunnen worden.

Verdere mogelijkheden zijn het samenstellen van goederen/ladingen voor verdere distributie, zoals de producten op of af pallets plaatsen.

De opslagruimte onoverdekt bedraagt 1500 vierkante meter (buiten de genoemde overdekte mogelijkheid).

Wij kunnen breedtes laden van 3.00 m met de zijlen gesloten. De maximale belasting bedraagt 32 Ton c.q. 34 europallet plaatsen op de vloer.

Mocht u nog vragen of meer informatie willen hebben omtrent onze mogelijkheden kunt u uiteraard ten allen tijde contact met ons opnemen.